ALLE BEHANDELINGEN IN DE DERMAKUUR-PRAKTIJK: YOUNGER FACE KUUR - MESOLIFT HALS - MESOLIFT DECOLLETÉ - DERMAPEN - MICRONEEDLING - BIO MELT METHODE VOOR BOVENLIP - BINDWEEFSELMASSAGE - BIO SKIN JETTING - LITTEKENBEHANDELING - ACNE-LITTEKENBEHANDELING - BOVENLIP-BEHANDELING - OUDERDOMSVLEKKEN
OVER MARJO HORN - WINKEL - PRIJSLIJST - EMAIL - TEL. 020-6425103

DERMAKUUR: BIO SKIN MESO BOOST!


Dermakuur prijslijst

BIO SKIN MESO LIFT - DE YOUNGER FACE KUUR
Door verslapping van de huid en onvoldoende aanmaak van collageenvezels, ontstaan rimpels. Een optimale aanmaak van collageenvezels zijn essentieel voor een jongere en gladde huid. Deze verjongingskuur mesolift is een mesotherapiebehandeling die de huid van het gezicht diepgaand revitaliseert, door haar gericht te voorzien van alle voedingsstoffen die zij nodig heeft. Een mesoliftbehandeling zorgt voor een verjonging van het gezicht, vertraagt en corrigeert de effecten van veroudering door de textuur, dichtheid, hydratatie en helderheid van de huid te verbeteren. Bij deze mesotherapie methode, waarbij heel plaatselijk gewerkt kan worden, wordt de huid als het ware gemodelleerd met behoud van eigen expressie en natuurlijke uitstraling. De huid neemt zoveel mogelijk de oorspronkelijke vorm weer aan.DEZE BIO SKIN MESOLIFT METHODE IS UITERST GESCHIKT VOOR GEZICHT, HALS, DECOLLETÉ, HANDEN, ONDERARMEN EN BUIK.
Onder de verschillende soorten mesoliftbehandelingen heeft de BSM Mesolift van Mesotherapie-specialist Marjo Horn zich bewezen als een bijzonder doeltreffende oplossing om de ideale omstandigheden voor de regeneratie van de huid te scheppen. Bij haar BSM mesoliftbehandelingen combineert mesospecialist, Marjo Horn, systematisch een voorbehandeling met de mesotherapie, waarbij gebruik wordt gemaakt van een hoogwaardige combinatie van producten die rijk zijn vitamines, mineralen, anti-oxidanten, peptides plus zuiver en sterk geconcentreerd hyaluronzuur om de rehydraterende en plumping werking van de dermis te versterken.

BIO SKIN MESO METHODE VOOR DONKERE KRINGEN ONDER DE OGEN EN DE BOVENLIP

DE NIEUWSTE TREND OP HET GEBIED VAN ANTI-AGING EN HUIDVERBETERING OP EEN NATUURLIJKE MANIER!
Mesotherapie is niet nieuw. Marjo Horn deed deze methode al 15 jaar geleden. Wat wél nieuw is, is de samenstelling van het product én de behandelmethodes. Samen wordt bepaald welke methode het meest geschikt is voor het huidtype van degene die behandeld wordt.
Lees hieronder.


1. NANOSOFT NAALDEN
Daarnaast werkt Marjo met de geavanceerde Nanosoft naalden. Dat zijn 3 uiterst fijne naaldjes (36G) die nóg fijner zijn dan de naaldjes die gebruikt worden bij de Mesogun. Deze methode kan overal toegepast worden, maar wordt vooral toegepast voor het gebied onder de ogen. In eerste instantie ontstaan na de behandeling kleine bolletjes vol met hyaluronzuur en meer dan 53 voedingsstoffen die de huid aanzetten tot de aanmaak van collageen en celvernieuwing. De bolletjes vloeien daarna onder de huid uit (time release) naar die plaatsen waar de huid voeding nodig heeft om te kunnen regenereren.

2. DERMAPEN - MICRONEEDLING MET HIGH FREQUENCY, ULTRAGELUID, IONTOFORESE, WARMTE/KOUDE THERAPIE EN VITAMINES
Met de Dermapen wordt de vloeistof in de huid gesluisd. Er is een voorbehandeling met microdermabrasie, hifh frequency, iontoforese, warmte en koude therapie, waarbij de hyaluronzuur en 53 vitamines, mineralen en peptides in de huid worden gesluisd op een manier die volledig pijnloos is.3. MESOLIFT BIO SKIN JETTING MET DE INVISIBLE NEEDLE 34G

Daar Marjo specialist is op het gebied van Bio Skin Jetting heeft de behandeling met de fijne naaldmethode speciaal effect op de diverse rimpeltjes. Hierbij wordt gebruik gemaakt van twee beproefde methodes, namelijk de Mesotherapie en Bio Skin Jetting.VOORDELEN
VAN DE BIO SKIN MESO METHODE - MESOLIFT
- Door de unieke formulering vindt er direct een voedende en genezende werking plaats.
- Geeft een onmiddellijke boost (vanaf de eerste sessie).
- Geeft meer volume door corrigeren van de effecten van veroudering op het gebied van textuur en dichtheid van de huid te verbeteren.
- Corrigeert de effecten van veroudering door de hydratatie en helderheid van de huid te verbeteren.
- Na iedere behandeling verbetert het uiterlijk van de huid; er ontstaat een natuurlijke mooie gloed.
- Vervaagt rimpeltjes en oneffenheden.
- Huidverjonging op een natuurlijke manier, zonder dat het zogenaamde "Duck-face-effect" ontstaat.
- Geschikt voor ieder huidtype en iedere huidskleur.
- De behandeling kan het gehele jaar door worden uitgevoerd, ook in de zomermaanden.
- Geen hersteltijd; soms blijven de bolletjes wat langer zichtbaar.

HOE LANG DUURT DE BIO SKIN MESOLIFT KUUR
Het optimale resultaat wordt bereikt na 5 behandelingen. Tussen de eerste 3 behandelingen liggen 14 dagen, daarna 2 behandelingen met 1 maand tussenperiode.

DUUR VAN DE BEHANDELING

De duur van de behandeling zelf is afhankelijk van het gebied of de gebieden die worden behandeld. Marjo Horn neemt over het algemeen ruim de tijd om de wensen van de klant optimaal te volgen. Dat kan zijn extra aandacht voor rimpeltjes en lijntjes en/of verslapping van de huid van gezicht, hals, decolleté, donkere kringen onder de ogen, lijntjes op de bovenlip, kraaienpootjes en/of voorhoofdrimpels, Samen met de klant wordt gekeken naar wat de klant belangrijk vindt. Dat kan ook tijdens de behandeling. Marjo Horn gaat altijd uit van het principe: De Klant is Koning!

Mesotherapie en esthetische geneeskunde:

Uitgevonden in de jaren 1950, werd mesotherapie voor het eerst gebruikt in de reumatologie, sport of infectiegeneeskunde. Mesotherapie heeft zich vervolgens bewezen op het gebied van esthetische geneeskunde en anti-aging. De doeltreffendheid van deze techniek werd bewezen in het kader van de verslapping van de huid, de behandeling van acne of zelfs haaruitval.

Mesolift is een mesotherapiebehandeling die wordt toegepast op het gezicht en die de huid gladder maakt, verstevigt en lift. Een mesolift geeft een onmiddellijke boost (vanaf de eerste sessie) aan het gezicht en vertraagt en corrigeert de effecten van veroudering door de textuur, dichtheid, hydratatie en helderheid van de huid te verbeteren.

WONDERCRÈME MET VITAMINE A en D en Zink

Klik hier of in de foto om te bestellen

Dermakuur prijslijst

Facelift à la Carte bestellen

Facelift à la Carte speciaal ontwikkeld door Marjo Horn voor thuisgebruik.
Meer....
Stuur mij de Verjong je huid Nieuwsbrief

Facelift à la Carte

Facelift à la Carte én Balans à la Carte zijn te koop via Bol.com
Meer....

Als je meerdere kaarten wilt kopen, bijvoorbeeld om aan vriendinnen of vrienden te geven, zijn er in de Alacarte-shop leuke kortingen! Meer....

.

Balans à la Carte is voor emotionele balans. Voor kinderen, jong volwassenen, maar ook voor volwassen die niet lekker in hun vel zitten. Meer....