ALLE BEHANDELINGEN IN DE DERMAKUUR-PRAKTIJK: YOUNGER FACE - MESOLIFT KUUR - MESOLIFT HALS - MESOLIFT DECOLLETÉ - DERMAPEN - MICRONEEDLING - BIO MELT METHODE VOOR BOVENLIP - BINDWEEFSELMASSAGE - BIO SKIN JETTING - LITTEKENBEHANDELING - ACNE-LITTEKENBEHANDELING - BOVENLIP-BEHANDELING - OUDERDOMSVLEKKEN
OVER MARJO HORN - WINKEL - PRIJSLIJST - EMAIL - TEL. 020-6425103

DERMAKUUR: YOUNGER FACE EXCELLENCE BEHANDELINGDe Younger Face behandeling: Excellence.
Naast de geweldige bindweefselmassage voor een jongere en sappigere huid, wordt de Younger Face behandeling uitgebreid met een of meer van de volgende fantastische Excellence apparaten.
Ultieme huidverbetering met de Skin Peeler, Microdermabrasie, Ultrasound, Galvanic iontoforese, Hoog Frequentie, Koude & Warmte Hamer, Vacuümzuigtherapie.

Meer informatie over de werking van de diverse methodes:
Skin Peeler:
De skin peeler is een apparaat dat werkt op basis van ultrasonische geluidsgolven en warmte. Door middel van de geluidsgolven wordt de huid intensief gereinigd. De skin scrubber is vergelijkbaar met een intensieve peeling en/of scrub. Het behandelt verstopte en ingegroeide haarzakjes, maakt de bovenste laag van de opperhuid los en reinigt de poriën diep.
Microdermabrasie:
Microdermabrasie betekent letterlijk het "afslijpen van de huid’’ en is een mechanische peeling waarmee de bovenste huidlaag op een pijnloze manier wordt verwijderd. Het verwijderen van de bovenste huidlaag stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen in de onderste cellaag. Deze cellen verplaatsen zich naar de bovenste lagen en vervangen geleidelijk het oude beschadigde weefsel.
Vacuümzuig:
Verbetert de doorbloeding en de elasticiteit van het huidweefsel, waardoor de huid strakker wordt.
Ultrasound:
 Het ultrasound apparaat zorgt voor het insluizen van werkstoffen en werkt door middel van een ultrageluidfrequentie een hitte energie op in het lichaam. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd; werkt de stofwisseling sneller; is er een betere doorstroming van het bloed en het lymfevocht; worden de dieper liggende cellen geactiveerd en wordt het afweersysteem verbeterd.
Galvanic Iontoforese:
 Iontoforese is een behandelmethode waarbij door gelijkstroom de natuurlijke barrière van de huid wordt doorbroken om de werkstoffen in diepere huidlagen "binnen te loodsen". Het insluizen van producten in diepere huidlagen heeft verschillende effecten. Het activeert de celstofwisseling en bevordert de bloedcirculatie wat zorgt voor een betere regeneratievermogen van de huid.
Hoog Frequent:
 Hoog Frequent zorgt via een glazen elektronische buis dat er stroom wordt overgebracht op het gezicht. Dit zet zuurstof uit de lucht om in ozon wat zorgt voor aan anti bacteriële werking. Een behandeling met de glaselektrode desinfecteert de huid door het Ozonlicht. Het Ozonlicht doodt alle ziektekiemen en bacteriën. Tijdens het gebruik ontstaat er verrijkt zuurstof die in staat is om door de huid heen te dringen, waardoor een optimale omgeving voor de huid wordt gecreëerd.
Koude & Warme Hamer:
Koude en warmte therapie stimuleert de huid, waardoor de cellen geactiveerd worden. De koude nabehandeling kalmeert de huid, waardoor de huid optimaal kan ontspannen.Zie ook de Bio Skin Meso Methode

WONDERCRÈME MET VITAMINE A en D en Zink

Klik hier of in de foto om te bestellen

Prijslijst Dermakuren aanvragen

Facelift à la Carte bestellen
Facelift à la Carte speciaal ontwikkeld door Marjo Horn voor thuisgebruik.
Meer....
Stuur mij de Verjong je huid Nieuwsbrief

Facelift à la Carte

Facelift à la Carte én Balans à la Carte zijn te koop via Bol.com
Meer....

Als je meerdere kaarten wilt kopen, bijvoorbeeld om aan vriendinnen of vrienden te geven, zijn er in de Alacarte-shop leuke kortingen! Meer....

.

Balans à la Carte is voor emotionele balans. Voor kinderen, jong volwassenen, maar ook voor volwassen die niet lekker in hun vel zitten. Meer....