BEAUTY WORKSHOP - YOUNGER FACE WORKSHOPS/LEZINGEN/PRESENTATIES
Marjo Horn(1946) Anti Aging Coach en huidspecialist geeft workshops, lezingen en presentaties bij costmetische bedrijven en fitness-scholen. Ook wordt ze regelmatig uitgenodigd voor evenementen bij bedrijven die iets leuks voor hun personeel willen doen, zoals b.v. een ladies day. Daarnaast wordt Marjo vaak door particulieren op locatie gevraagd voor een vrijgezellenavond, bij vriendinnenclubs, huiskamerparties en andere gelegenheden. Als je het meer persoonlijk wilt houden, kun je een afspraak maken met Marjo voor persoonlijke instructie in haar praktijk in Amsterdam. Daar ontvangt ze maximaal twee personen tegelijk.


Wat houdt een workshop in?

Marjo leert de mensen (vrouwen én mannen) om met haar Facelift à la Carte methode op een leuke manier uiterlijk vitaal te blijven en strak in het vel. Er wordt veel aandacht besteed aan de manier waarop je de spieren kunt trainen om te voorkomen dat de huid gaat zakken, waardoor wallen ontstaan, hamsterwangen of hangende oogleden. Preventief bezig zijn is prima, maar de vraag is vaak of hangende oogleden of ingevallen wangen ook te herstellen zijn. Het antwoord daarop is absoluut bevestigend. Natuurlijk kun je de huid van het gezicht en de hals weer herstellen. Wat je met de spieren van je lichaam kunt, kun je zeker met de spieren van het gelaat.

BEAUTY en ANTI AGING
Workshops voor bedrijven en particulieren

Marjo geeft workshops, presentaties en lezingen bij (cosmetische)bedrijven en fitness-scholen, maar ook bij personeelsevenementen, zoals ladiesdays. Daarbij wordt ze vaak gevraagd door particulieren voor een vrij-gezellenavond, vriendinnenclubs en meer. Ze komt op locatie om anderen te leren om met haar Facelift à la Carte methode op een leuke manier uiterlijk fit te blijven.
Contact: Allwellpublishing 020-6425103

Passie en Power, leven met hart en ziel

In haar boek 'Passie en Power, leven met hart en ziel', schrijft Marjo dat je niet slechts één carrière hoeft te hebben. Met vele eigen voorbeelden geeft ze aan dat leeftijd er niets toe doet om een carrière switch te maken. En dat je op iedere leeftijd altijd weer met iets nieuws kunt beginnen om levenslang voldoening te houden. Nadat zij tot haar 54e jaar een reisbureau op Schiphol had, begon ze pas haar loopbaan als litteken- en rimpelspecialist. Na grondige studies in Zwiterserland, Engeland en Amerika, vestigde Marjo zich als huidspecialist. Pas op haar 60e begon ze met het schrijven van boeken en enkele jaren later met filmen.<

De workshops en presentaties zijn erg leuk. Op uiterst ontspannen manier laat Marjo Horn zien hoe je met de Facelift à la Carte methode te werk kunt gaan en hoe het programma gemakkelijk in te passen is in het dagelijks leven.

Wil je een persoonlijk consult of instructie, alleen of samen met een vriendin of vriend? Klik hier voor een instructiesessie voor 1 of 2 personen.

Wil je Marjo Horn bij je thuis uitnodigen? Deelname minimaal 15 personen. Klik hier voor een workshop op locatie voor particulieren.

Voor presentaties/lezingen bij bedrijven wordt u verzocht telefonisch contact op te nemen via 020-6425103 of per email

Onderstaande dubbelzijdig luxe Facelift à la Carte kaart
is ontwikkeld door Marjo Horn en wordt gebruikt tijdens de workshops.

Facelift à la Carte bestellen

Onderstaande het nieuwste boek over alle bouwstoffen uit voeding voor een gezond en mooi lichaam

Klik hier of in de cover om te bestellen

Het filmpje toont Anti Aging Coach, Marjo Horn op 18-jarige leeftijd en op 68-jarige leeftijd. Behoud je originele gezichtsvorm op iedere leeftijd met de oefeningen en massages op Facelift à la Carte. Huidspecialist, Marjo Horn ontwikkelde deze methode voor vrouwen én mannen die er goed willen blijven uitzien zonder botox of fillers.

Facelift à la Carte

Facelift à la Carte én Balans à la Carte zijn te koop via Bol.com
Meer....

Als je meerdere kaarten wilt kopen, bijvoorbeeld om aan vriendinnen of vrienden te geven, zijn er in de Alacarte-shop leuke kortingen! Meer....

.

Balans à la Carte is voor emotionele balans. Voor kinderen, jong volwassenen, maar ook voor volwassen die niet lekker in hun vel zitten. Meer....