DE BIO SUBSKIN METHODE VAN MARJO HORN VOOR OPTIMALE HUIDVERBETERING, RIMPELS, LITTEKENS EN GROVE PORIËN.
De Bio SubSkinFacial is een heel natuurlijke methode. SubSkin betekent onder de huid. Dat wil zeggen dat de levende cellen die net onder de opperhuid liggen, geactiveerd worden. Dat is dé manier om de huid optimaal te verbeteren.

Wat gebeurt er bij de BSS behandeling?

Allereerst is er de peeling. Daarna de Dermapen-intensief-behandeling. Die behandeling wordt bijzonder intensief uitgevoerd. Met een heerlijke hyaluronzuur. Pijnlijk? Nauwelijks. Alleen het voorhoofd en de bovenlip zijn wat gevoeliger, maar met de verdovingscrème voel je daar eigenlijk helemaal niets van. De Dermapen behandeling alleen al is fantastisch. Dat geldt echter uitsluitend als de behandeling écht intensief wordt uitgevoerd. Microneedling voor thuis is perfect, maar een behandeling met de Dermapen is toch wel iets héél anders. Doordat de fijne naaldjes heel gecontroleerd en met hoge snelheid recht in de huid gestuurd worden, zullen de huid geactiveerd om nieuw collageen aan te maken. De huid wordt op den duur voller hierdoor en verwijde poriën worden veel kleiner. Maar er is meer... want na de Dermapen-behandeling worden – als je dat wilt – de rimpeltjes of littekentjes éxtra aangepakt. Dat gebeurt met de SubSkin methode – een vorm van subcision – waarbij de verkleving die eigenlijk rimpeltjes of littekentjes veroorzaakt, wordt losgemaakt. Op een heel specifieke manier wordt gewerkt aan rimpeltjes of littekentjes, waarbij de verkleefde huid weer normaal kan functioneren.
Twee prachtige methodes in één behandeling. En ja, het is behoorlijk intensief. Roodheid daarna? Een beetje. Een voordeel is, dat de roodheid supergoed is te camoufleren. Daarna komt de behandeling met ultrageluidsgolven, waarbij extra voedingsstoffen in de huid worden gesluist. Al met al een fantastische behandeling, die naar keuze herhaald mag worden. Sommigen kiezen ervoor om deze behandeling tweemaal per jaar te doen. Anderen doen hem eenmaal per kwartaal en weer anderen kiezen ervoor om in het begin iedere maand te komen als een kuur.Het is een uitgebreide behandeling, waarvan je weet dat er absoluut iets bijzonders gebeurd is.  

Prijslijst Dermakuren aanvragen

DE DERMAPEN™ ACTIVEERT DE GROEIHORMONEN IN DE HUID, WAARDOOR NIEUWE COLLAGEEN EN ELASTINE WORDT AANGEMAAKT! LEES VERDER OVER DE MEEST GEAVANCEERDE METHODE VAN MICRO NEEDLING.

De Dermapen™ is uiterst effectief in het verminderen van fijne lijntjes en rimpels en de frons, het minimaliseren en vervagen van grove poriën, striae, atrofische, chirurgische en acne littekens, maar is tevens uiterst geschikt voor behandeling van huid van de hals, decolleté. Bij de Dermapen™ wordt gebruik gemaakt van een unieke geveerde naaldkop en geautomatiseerde, vibrerende stempel-achtige bewegingen, waardoor de huid op vele manieren verbetert. Door de geavanceerd manier van micro needling, in plaats van schuin in de huid, wordt de naaldjes met de Dermapen™ absoluut vertikaal in de huid gebracht en biedt de Dermapen™ daarmee een meer gecontroleerde en veiligere methode van behandeling dan met andere micro-needling apparaten.

Prijslijst Dermakuren aanvragen

De Dermapen™ - een van de beste methodes voor huidverbetering en huidverjonging.
De Dermapen™ heeft zich bewezen als een van de beste methodes voor huidverjonging, huidverbetering en littekenvervaging. De Dermapen™ wordt toegepast bij rimpels op het voorhoofd, op de wangen, de bovenlip, voor kraaienpootjes, marionettenlijnen, neus/lippenlijn, kortom alle plaatsen waar zich naarmate we ouder worden rimpeltjes kunnen vormen.


Grove poriën, allerlei soorten littekens, acne-littekens, maar ook voor striae (groeistrepen of zwangerschapsstrepen)
Maar de Dermapen™ wordt ook ingezet bij striae, diepe acne-littekens, grove poriën, bijvoorbeeld op de wangen of op de neus met schitterende resultaten.

Prijslijst Dermakuren aanvragen

De Dermapen™ maakt gebruik van kleine naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen versneld. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare lengte van de naaldjes, verhoogt de DermaPen™ de effectiviteit van de behandeling en verbetert de opname van producten. De Dermapen™ is een veilige, effectieve en pijnloze behandeling en laat de huid volledig in tact. De verstelbare naalddiepte maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan uw individuele behoefte. De Dermapen™ is zo geavanceerd dat zelfs delicate en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen/lippen en op de neus, optimaal behandeld kunnen worden.

Prijslijst Dermakuren aanvragen

Hoe gaat de Dermapen™ behandeling in zijn werk?

Vóór de behandeling wordt een hyaluronzuur serum aangebracht op uw huid, waarna de Dermapen™ over de huid heen gaat. De behandeling zal aanvoelen als kleine prikjes in de huid, welke goed te verdragen zijn. Bij mensen die extra gevoelig zijn kan een verdovingscrème worden gebruikt. Het voorhoofd en de jukbeenderen zijn het meest gevoelig, omdat de huid daar minder vol is. Meer....

Hoe ziet de huid er na de behandeling uit?

Afhankelijk van het soort huidoppervlak en het soort behandeling zal de huid er roze/rood uitzien. Bij sommige huidtypen zal dit snel verdwijnen, bij andere huidtypen kan de roodheid enkele dagen aanblijven. Een voordeel is dat de eventuele roodheid zeer goed te camoufleren is. In vergelijking met andere redelijk heftige methodes,valt de reactie van de Dermapen na de behandeling over het algemeen erg

Wanneer kan ik resultaat verwachten?

Het vernuft van de Dermapen is dat er een proces op gang wordt gebracht, waarbij de groeihormonen die collageen aanmaken geactiveerd worden. Dat proces heeft enige tijd nodig om de gewenste resultaten te bereiken. Na de eerste behandeling zal er gemiddeld na 2-4 weken verbetering zichtbaar zijn. Na de volgende behandelingen wordt het resultaat geleidelijk steeds beter. Het geduld wordt beloond.

Onderstaande Facelift à la Carte kaart is speciaal voor thuisgebruik ontwikkeld door Marjo Horn

Facelift à la Carte bestellen

CELLEN DIE JONG BLIJVEN, GAAN VÉÉL LANGER MEE!
Kunnen we couperose voorkomen? En osteoporose en een hoge bloeddruk?
Ik streef ernaar om mijn cellen zo jong mogelijk houden. Dat doe ik zelf met voeding. Ik haal alle voedingsmiddelen uit het boekje Welke vitamines doen het voor mij? Daar staan niet alleen alle vitamines in, maar ook mineralen en de essentiële aminozuren. Ik haal er zelfs uit hoe ik couperose kan voorkomen en ouderdomsvlekken en ook reumatische klachten. De bloeddruk laag houden is ook zo'n dingetje als we ouder worden. Je kunt er een pilletje voor nemen, maar daar kies ik niet voor. Daarbij wil ik mijn hersenen graag zo lang mogelijk gezond houden. Ik kwam erachter dat wetenschappers ontdekten dat er zoveel voedingsmiddelen zijn om dementie, de ziekte van Alzheimer of Parkinson te bestrijden. Als je dat weet, is de keuze snel gemaakt. Daarom probeer ik dat soort ouderdomsziektes zoveel mogelijk te voorkomen. Handig is het. En ja, het boekje is nog steeds € 9,95. . Bestellen via www.topkuur.nl of via Bol.com

Welke vitamines doen het voor mij? Marjo Horn Lifestyle
Klik hier om te bestellen

Het boekje 'Welke vitamine doen het voor mij? is nieuw. Het staat boordevol informatie over vitamines, mineralen, spoorelementen en aminozuren, die we in voeding vinden. Waarom je het zou kopen? Gewoon, omdat er enorm veel in staat. Over de huid kun je veel vinden, maar ook over allerlei kwalen die met voeding vaak te verhelpen zijn. Het boekje Verjong je huid in 21 dagen is opnieuw uitgekomen. De vierde druk is vanaf heden weer verkrijgbaar Passie en Power, leven met hart en ziel is natuurlijk nog steeds beschikbaar .. Alle drie de boekjes zijn te bestellen via www.topkuur.nl of via Bol.com

 

Verjong je huid nieuwsbrief

Facelift à la Carte

Facelift à la Carte én Balans à la Carte zijn te koop via Bol.com
Meer....

Als je meerdere kaarten wilt kopen, bijvoorbeeld om aan vriendinnen of vrienden te geven, zijn er in de Alacarte-shop leuke kortingen! Meer....

.

Balans à la Carte is voor emotionele balans. Voor kinderen, jong volwassenen, maar ook voor volwassen die niet lekker in hun vel zitten. Meer....